Командири армії РФ розстрілюють військових за відмову йти у наступ — InformNapalm
Категорія
Україна
Дата публікації

Командири армії РФ розстрілюють військових за відмову йти у наступ — InformNapalm

Командири армії РФ розстрілюють військових за відмову йти у наступ —  InformNapalm
Джерело:  online.ua

Військові російської злочинної армії зізнаються, що у наступ їх буквально женуть загороджувальні загони під страхом розстрілу.

Джерело:   InformNapalm

Окупантам погрожують розстрілом за відмову йти у наступ 

Інформацію про примус росіян до наступу під страхом розстрілу підтверджує низка перехоплених розмов окупантів на одному з найгарячіших напрямків ведення бойових дій.

За словами аналітиків, ця практика в армії РФ геть не нова.  Про неї раніше розповідали полонені, але це перші свідчення про таку тактику безпосередньо від окупантів, які перебувають в окопах.

На аудіозаписі командир наказує групі окупантів йти в наступ, інакше всіх їх розстріляють з тилу.

Великий", наказ зверху: хто не йде - розстріл на місці... Без жодної критики, якщо ми все не зробимо, нас з тобою двох розстріляють. "Великий", передай далі, якщо вони не підуть вперед, всій групі буде п*зда, - зізнається один з командирів окупаційної армії.

Судячи по контексту радіопереговорів, у штурмовій групі окупантів сталася паніка. Командир наказує "повертати і заводити" окупантів, вгамувати паніку, адже інакше їх всіх ліквідують за відмову йти у наступ.

Росіяни намагаються дізнатись напрямок контрнаступу ЗСУ 

Російські воєнні блогери міркують над тим, де українські військові можуть розпочати контрнаступ.

За інформацією аналітиків з Інституту вивчення війни (ISW), рашисти стурбовані можливостями ЗСУ, оскільки всі ударні підрозділи РФ зв'язані у Бахмуті.

Пропагандисти вважають, що в пріоритеті українських сил опиняться південь-схід по лінії Бердянськ-Мелітополь в Запорізькій області або Маріуполь-Волноваха в Донецькій області.

Зокрема, деякі російські блогери стверджують, що ЗСУ мають достатню потужність для проведення контрнаступу на півдні, або вздовж лінії Куп'янськ-Сватове в Харківській області.

Російські пропагандисти також вимушені були визнати великі втрати елітних підрозділів російської піхоти в районі Бахмуту, що зменшить здатність росіян протидіяти наступу ЗСУ.

"Блогери" стверджують, що на півдні у них найслабша оборона.

Однак серед них є ті, хто вважає, що під удари ЗСУ потрапить також Керченський міст, як це було з Антонівським мостом під Херсоном. Пропагандисти закликають командування негайно розробити засоби боротьби з БПЛА для захисту критично важливих наземних рубежів, що з'єднують Крим з Росією.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?