Комбат з Донбасу зробив гучну заяву про ліквідацію Путіна
Категорія
Події
Дата публікації

Комбат з Донбасу зробив гучну заяву про ліквідацію Путіна

Комбат з Донбасу зробив гучну заяву про ліквідацію Путіна
Джерело:  online.ua

Керівництво Росії, очолюване президентом  Володимиром Путіним, є головною загрозою української державності, тому верхівку РФ потрібно ліквідувати.


Таку заяву в інтерв'ю ONLINE.UA зробив комбат 8 окремого батальйону Добровольчої української армії "Аратта" Андрій Гергерт (позивний "Червень").


Відповідаючи на питання, зупинився б особисто він на кордоні з Росією при звільненні Донбасу, або пішов би далі, Гергерт сказав: «Як націоналіст і людина, що розуміє, звідки ноги ростуть, і хто є зло і основна загроза для української державності і нашого майбутнього, - я б не зупинявся».


«Не кажу про людей російських, про росіян - кажу про керівництво РФ: їх треба ліквідувати. Це ті люди, які не дадуть спокійно жити не тільки Україні, але й усьому світу», - додав комбат.


«А чи є в цьому сенс? Замість ліквідованих завжди прийдуть нові - і, швидше за все, такі ж», - сказав у відповідь журналіст.


«Ну, слухайте! Далі буде далі », - відповів український боєць.


Повний  текст інтерв'ю читайте на ONLINE.UA: Росіяни на Донбасі мріють, як будуть грабувати Маріуполь - комбат Української добровольчої армії

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?