Коментувати не хочу: Гончарук жорстко відреагував на чутки про відставку
Категорія
Політика
Дата публікації

Коментувати не хочу: Гончарук жорстко відреагував на чутки про відставку

Коментувати не хочу: Гончарук жорстко відреагував на чутки про відставку
Джерело:  online.ua

Прем'єр-міністр України Олексій Гончарук оголосив, що не писав жодної заяви про свою відставку. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пресконференцію очільника Кабінету міністрів у понеділок, 2 березня.

За словами прем'єра, незабаром пройдуть його консультації з президентом Володимиром Зеленським.

"Я жодних заяв станом на цю хвилину не писав. Очевидно у нас будуть з цього приводу консультації і з президентом, і з парламентом. Станом на сьогодні я більше нічого коментувати не хочу", - зазначив Гончарук.

Окрім того він пояснив, що не бачить нічого значного у його вечері разом з Андрієм Єрмаком — керівником Офісу президента. Згідно з версією прем'єра, посадовці обмінялися думками щодо останніх подій.

Нагадаємо, напередодні українські медіа проінформували про нібито кадрові зміни у Кабміні. Гончарук готується до відставки разом з кількома міністрами. Утім, відомості неофіційні та не мають підтвердження.

Як повідомляв ONLINE.UA, Верховна Рада збереться у середу, 4 березня, для розгляду президентської ініціативи щодо оновлення складу уряду. За словами спікера Дмитра Разумкова, у парламент не надходило жодних документів про відставку прем'єра Олексія Гончарука.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?