Комітет Ради виступив проти розірвання відносин з Россією
Категорія
Політика
Дата публікації

Комітет Ради виступив проти розірвання відносин з Россією

Комітет Ради виступив проти розірвання відносин з Россією

Комітет Верховної Ради з іноземних справ запропонував народним депутатам не підтримувати пропозицію по  розірванню дипломатичних відносин з Росією.

Про це повідомив член комітету, депутат від фракції "Блок Петра Порошенка" Володимир Ар'єв, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook политика.

"Групі депутатів-радикалів і популістів раптом захотілося розірвання дипвідносин з РФ. Такий крок лишається можливим, але він повинен бути своєчасним! Тоді, коли це узгоджене і добре підготоване рішення усіх зовнішньополітичних інститутів і уряду. А коли використовують потужну зброю для галасу і самопіару, то це інакше як дурістю чи умисним шкідництвом не назвеш", — написав він.

За словами депутата, комітет "лиш шістьма голосами повернувся до розгляду проекту цієї постанови і потім відхилив її".

Проти документу голосували 6 членів комітета: сам Ар'єв, Ганна Гопко (позафракційна), депутати від БПП Іванна Клімпуш-Цінцадзе, Світлана Заліщук та Ірина Луценко, а також Олександр Присяжнюк ("Народний фронт").


"Питання закрите до того часу, коли воно буде актуальним і зваженим", — резюмував Ар'єв.


Нагадаємо, як повідомляв ONLINE.UA, 31 березня у Раду було подано проект постанови про розірвання дипломатичних відносин з Росією.

Пізніше цю  пропозицію прокоментував президент України Петро Порошенко.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?