Компанія Acer йде з російського ринку
Категорія
Економіка
Дата публікації

Компанія Acer йде з російського ринку

Компанія Acer йде з російського ринку
Джерело:  online.ua

8 квітня всесвітньо відома компанія Acer офіційно ухвалила рішення про припинення діяльності у Росії. Тайванський виробник електроніки також звернув увагу на те, що співпрацює з некомерційними організаціями з метою забезпечення гуманітарної підтримки.

Джерело: Твіттер-сторінка Acer

Компанія Acer заявила про вихід з ринку Росії

Компанія заявила, що припиняє роботу в Росії "у зв’язку з останніми подіями". Так, компанія уже прокоментувала своє рішення у соціальній мережі Твіттер.

Acer суворо дотримується чинних законів і правил міжнародної торгівлі, а також уважно стежить за конфліктом між Росією та Україною. Через останні події Acer вирішила призупинити свій бізнес в Росії. Ми зосереджуємось на безпеці всіх наших співробітників, що включає постійні зусилля, щоб допомогти кожній людині та їхнім родинам, які постраждали від поточної ситуації. Acer сподівається, що мир буде відновлено якомога швидше. Ми думаємо про постраждалих людей, і ми працюємо з кількома міжнародними агентствами та неурядовими організаціями над гуманітарною підтримкою, - наголосила прес-служба компанії.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?