Компанія Amazon довела співробітників до шокуючих дій
Категорія
Світ
Дата публікації

Компанія Amazon довела співробітників до шокуючих дій

Компанія Amazon довела співробітників до шокуючих дій
Джерело:  The Verge

Складські робочі компанії Amazon у Великобританії через санкції керівництва вимушені використовувати пляшки, замість повноцінного походу до вбиральні.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The Verge.

Площа чотириповерхового складу Amazon біля Бірмінгема становить більше 65 тисяч квадратних метрів, для походу у вбиральню працівникам необхідно зробити десятихвилинну прогулянку. Люди бояться втратити роботу через постійні санкції керівництва. "Показники, яких необхідно досягти, різко зросли. Я не п'ю воду на роботі, тому що у мене немає часу сходити в туалет", - розповів один зі співробітників.

Читайте також: У США знайдений мертвим актор з фільму жахів "Воно"

Також він підкреслив, що склад виглядає як в'язниця зі сканерами безпеки, усім робочим заборонено надягати толстовки і окуляри від сонця, а також використовувати мобільні телефони.

Amazon відкрито заявляв, що для працівників встановлено жорсткий регламент, в який необхідно укладатися. Але вони все ж гарантують вільний доступ до туалетів та комфорт на робочому місці.

Власник компанії Amazon Джефф Безос вважається найбагатшою людиною планети за версією Bloomberg. Наразі його статок оцінюється в 120 мільярдів доларів.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Голова Amazon за добу розбагатів на рекордну суму.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?