Компанія Coca-Cola принесла Україні офіційні вибачення
Категорія
Культура
Дата публікації

Компанія Coca-Cola принесла Україні офіційні вибачення

Компанія Coca-Cola принесла Україні офіційні вибачення

6 січня в Посольстві України в США відбулася зустріч з керівником офісу Coca-Cola у Вашингтоні Кейт Ірвін, в ході якої вона принесла офіційні вибачення за непорозуміння, яке виникло у зв'язку з публікацією російським представництвом компанії карти РФ, де анексований Крим був включений до складу федерації, про що повідомив  прес-центр  Посольства.


Ірвін передала лист від старшого віце-президента компанії Coca-Cola Клайда Таггла на ім'я Посла України в США Валерія Чалого з вибаченнями за зазначену публікацію, зміст якої було підготовлено незалежним агентством без відома і погодження головного офісу, але за яку вона бере на себе повну відповідальність. Відзначається, що компанія негайно видалила згадану публікацію, як тільки отримала інформацію про цю ситуацію.


Ірвін підкреслила, що компанія Coca-Cola націлена продовжувати активну роботу на українському ринку, який є дуже важливим для компанії, і бути дієвим партнером у реалізації низки соціальних проектів в нашій країні.


Нагадаємо, 30 грудня на офіційній сторінці Coca-Cola в соцмережі "Вконтакте" була опублікована карта Російської Федерації, на якій не був вказаний Крим, Калінінградська область і Курильські острови, що викликало масове невдоволення серед росіян і компанія в ніч на 5 січня принесла свої

вибачення

 і опублікувала нову карту, на якій Крим був позначений територією РФ.


У свою чергу, це викликало

негативну

 реакцію в українському суспільстві і багато користувачів соцмереж запропонували влаштувати бойкот компанії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?