Компанія Volerian показала літаюче авто з крилами - з'явилося фото
Категорія
Технології
Дата публікації

Компанія Volerian показала літаюче авто з крилами - з'явилося фото

Компанія Volerian показала літаюче авто з крилами - з'явилося фото
Джерело:  online.ua

Компанія Volerian в рамках авіашоу Farnborough International 2018 презентувала концепт літаючого автомобіля, який може пересуватися в повітрі завдяки крилам, подібно до птахів і комах, передає ONLINE.UA з посиланням на Daily Mail.

Автори даного проекту підкреслили, що у виробництві воно коштуватиме значно дешевше, ніж аналоги з пропелерами і гвинтами. Побудована буде конструкція з вуглецевого волокна.

"Volerian створив рушійну систему, яка дешева для виробництва, і набагато тихіша і безпечніша, ніж будь-яка технологія гвинта або пропелера",- заявило керівництво компанії.

Також зазначається, що пересування забезпечує нестійке крило, яке встановлено в канал особливої форми. Для збільшення продуктивності системи крило статора розташоване у напрямку потоку. Махові рухи крил викликають завихрення повітря, які також називають вихровою доріжкою Кармана.
У кабіну такої автівки може поміститися тільки один пасажир.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  в Лос-Анджелесі автомобіль Tesla режисера Майкла Морріса загорівся, коли він їхав вулицею.  У компанії Tesla вже відреагували на інцидент, зазначивши, що проведуть ретельне розслідування події.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?