Компліменти не допоможуть: Трамп різко висловився на адресу Путіна
Категорія
Світ
Дата публікації

Компліменти не допоможуть: Трамп різко висловився на адресу Путіна

Компліменти не допоможуть: Трамп різко висловився на адресу Путіна
Джерело:  РБК Україна

Кандидат в президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп, який раніше називав Володимира Путіна "шанованою в своїй країні і за її межами" людиною, заявив, що не схвалює дії президента Росії на сході України
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РБК.
"Той факт, що він ( Путін - ред.) говорив про мене хороші речі, не означає, що це допоможе йому в переговорах. Це взагалі йому не допоможе", - сказав мільярдер в інтерв'ю Reuters.
Трамп також повідомив, що хотів би зустрітися з главою КНДР Кім Чен Ином, щоб обговорити ядерну програму Пхеньяна.
"Я б хотів поговорити з ним, у мене б не було з цим проблем", - переконаний мільярдер, кажучи про північнокорейського диктатора.
Нагадаємо, в грудні минулого року кандидат в президенти Сполучених Штатів виступав на захист президента РФ Володимира Путіна і заприсягся працювати в тісній співпраці з Росією в разі обрання його главою США.
Однак після того, як над Балтійським морем російський Су-27 здійснив небезпечний маневр поруч із літаком ВПС США, Дональд Трамп заявив, що США будуть змушені рано чи пізно збивати російські винищувачі, які літають в небезпечній близькості від американських кораблів і літаків, як це зробила Туреччина.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?