Комп'ютерна гра: викрито черговий фейк РосЗМІ про війну в Сирії
Категорія
Світ
Дата публікації

Комп'ютерна гра: викрито черговий фейк РосЗМІ про війну в Сирії

Комп'ютерна гра: викрито черговий фейк РосЗМІ про війну в Сирії
Джерело:  TJ

Російські ЗМІ показали чергове фейкове відео про війну в Сирії. У сюжеті вони продемонстрували кадри комп'ютерної гри Arma 3, вихваляючи успіхи ВПС РФ в боротьбі з терористами.

Фейковий ролик був показаний в ефірі "Першого каналу" в рамках програми "Недільний час", передає ONLINE.UA з посиланням на TJournal.

Читайте також: Змонтований фейк: користувачі мережі розкрили черговий обман Міноборони РФ

Джерело стверджує, що глядачі миттєво викрили черговий фейк, так як побачили написи комп'ютерної гри в правому нижньому кутку екрану.

Кадр з відео російських ЗМІ об успіхах в Сирії

Вони відзначили, що рація PNR-1000А, дані якої зазначені в написи, є однією з найпопулярніших радіостанцій в шутері, яку згадують в інструкціях по даній грі, а оточення і снайперський приціл в кадрі дуже схожий на те, як виглядає геймплей Arma 3.

Кадр з геймплейного відео Arma 3

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що російські військові спробували видати кадр з гри для смартфонів як доказ співпраці між Міноборони США і терористами ІГІЛ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?