Конфлікт навколо команди Євробачення в Україні: з'явилися нові заяви
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Конфлікт навколо команди Євробачення в Україні: з'явилися нові заяви

Конфлікт навколо команди Євробачення в Україні: з'явилися нові заяви

Підготовка до  міжнародного пісенного конкурсу "Євробачення". який в 2017 році буде проведено в Україні, проводиться в штатному режимі, незважаючи на те, що частина команди, яка готувала проведення конкурсу, йде.


Про це заявив віце-прем'єр В'ячеслав Кириленко, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Кабінету міністрів.


«Для проведення пісенного конкурсу уряд виділив 455 млн грн з державного бюджету, а Київ - 200 млн грн, був прийнятий статут НСТУ, ряд урядових постанов та інші необхідні рішення на всіх рівнях. Національна громадська телерадіокомпанія України як мовник-організатор «Євробачення-2017» в тісній співпраці з Європейською мовною спілкою реалізують спільний план дій щодо підготовки до пісенного конкурсу", - заявив Кириленко.


Читайте також: Другий півфінал національного відбору на Євробачення-2017: хроніка подій, фото і відео


"Не дивлячись на ряд проблем, які були накопичені за попередній період, сьогодні знайдені ключові рішення, створені умови для ефективного виконання НСТУ всіх завдань в рамках підготовки до «Євробачення-2017»", - додав він.


"У підготовці до пісенного конкурсу задіяні сотні українських та іноземних фахівців. Природно, що в ході підготовки до такої масштабної події в команді НСТУ як суспільного мовника, можуть відбуватися певні кадрові зміни. Однак, ніякі персональні рішення не вплинуть на якість проведення Україною пісенного конкурсу «Євробачення-2017»: подію буде проведено якісно і в повній відповідності з високими стандартами ЕМС і вимогами широкої глядацької аудиторії «Євробачення»", - резюмував віце-прем'єр.


Журналіст і екс-генеральний директор Національної телекомпанії України Зураб Аласанія прокоментував ситуацію так: "Історія, говорив би Гегель, повторюється двічі: перший раз трагедією, а другий - фарсом. Теги для фанів Євробачення: та нікуди воно не дінеться".




Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  частина працівників НСТУ заявила, що виходить з проекту з підготовки проведення "Євробачення-2017".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?