Конфуз з гімном в Росії: відомий історик дав пораду путінським "патріотам"
Категорія
Цікаве
Дата публікації

Конфуз з гімном в Росії: відомий історик дав пораду путінським "патріотам"

Конфуз з гімном в Росії: відомий історик дав пораду путінським "патріотам"

Відомий російський історик і режисер Євген Понасенков дав саркастичний рада виконавцям-«патріотам» і пояснив їм, як правильно виконувати гімн Росії після  конфузу на хокейному матчі між командами РФ та Чехії.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на його Facebook.
«Дівчатка мої, я вас зараз навчу як режисер, що робити, щоб уникнути подібного конфузу. Перед виконанням гімну необхідно з вашого американського (а у вас інших практично не буває) гаджета зайти в Вікіпедію і уточнити а) нинішню назву батьківщини, бе) зміст гімну (чим нова концепція Михалкова відрізняється від старої концепції Михалкова)», - з гумором написав він.
При цьому історик додав, що для наступної маніпуляції необхідно приготувати часточку лука «і натерти нею одне очко».
«Коли сльоза пішла - пішла і сама на сцену. Щоку під цибульним очком треба розвернути в бік софіта (щоб сльоза здавалася більшою, ніж звичайні побутові непатріотичні сльози). Коли все патріотичне отвокализировали, за лаштунками закопуємо в потерпілий при патріотизм око Візин», — резюмував він.



Як повідомляв ONLINE.UA, 16 грудня у Москві перед початком хокейного матчу народна артистка Росії Хібла Герзмава серйозно осоромилась, переплутавши слова державного гімну і відверто не попадаючи в ноти.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?