Конкуренція антикорупційних органів у країні може дати результат - Рабинович
Категорія
Політика
Дата публікації

Конкуренція антикорупційних органів у країні може дати результат - Рабинович

Конкуренція антикорупційних органів у країні може дати результат - Рабинович
Джерело:  online.ua

Конкуренція декількох органів по боротьбі з корупцією в Україні може дати результат, заявив народний депутат, голова підкомітету Ради з прав людини та лідер політичної партії "За життя" Вадим Рабінович.
Про це він розповів в ефірі програми "Хто кому Рабинович" на каналі "112 Україна".
Як повідомляється, журналісти проекту "Громадське" підрахували, що розмір середнього хабара в країні в десять разів перевищує розмір середньої заробітної плати. При цьому в Україні найбільша кількість антикорупційних організацій серед усіх країн Східної Європи. Ймовірно, тому в світовому рейтингу корупції Україна посідає 131 місце.
«Коли одне антикорупційне бюро, друге бюро, третє бігають один за одним, то це ні до чого доброго не приводить. Але в наших умовах існування організацій, які хоч трохи конкурують, може бути, дасть якісь плоди. Нам з трибун постійно розповідають, що все змінилося і стали жити по-іншому, але ми-то з вами знаємо: все це не так», – заявив Рабинович.
В якості прикладу роботи влади в країні нардеп навів нещодавню заяву спікера Верховної Ради Андрія Парубія.
"Виступив Парубій зі словами "нарешті ми цього досягли". Я подумав, нарешті щось зробили для країни, а виявилося – заробила віртуальна екскурсія по Верховній Раді. Ось і все, що зробила ця влада. Крім знищення парламентаризму, брехні своїй країні і своєму народові. Хабар – це результат непрацюючої системи. Люди дають хабарі тоді, коли не працюють державні інститути», – заявив нардеп.
При цьому він упевнений, що відсутність реформ в країні та погіршення рівня життя можуть призвести до масових акцій протесту.
"Наша влада не помічає, що хор незадоволених людей може перетворитися на землетрус. Хор людей, які за свою працю не в змозі прогодувати сім'ю, може викликати землетрус. А ось що послужить поштовхом до цього землетрусу, ми з вами не знаємо", – зазначив Рабінович.
Нагадаємо, що Вадим Рабинович закликає владу призначити дату дострокових виборів у Верховну Раду.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?