Конкурс на главу Нацполіції: у Авакова зробили важливу заяву
Категорія
Політика
Дата публікації

Конкурс на главу Нацполіції: у Авакова зробили важливу заяву

Конкурс на главу Нацполіції: у Авакова зробили важливу заяву

Виконуючий обов'язки голови Національної поліції Вадим Троян заявив, що не братиме участі в конкурсі на посаду глави відомства.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Трояна.
"Так буває - і треба поважати закон. Прийняв рішення не продовжувати участь в конкурсній процедурі на посаду голови Національної поліції України. Кваліфікаційні вимоги, стаж роботи в галузі права: комісія уважно (і це правильно) порахувала мій стаж роботи в галузі права і запросила у мене довідку про сферу діяльності в одній з приватних компаній, в якій працював. Я не готуватиму таку довідку. Моя думка - Глава поліції України повинен бути абсолютно легітимним, відповідним всім вимогам Закону - без поправок, дописок і натяжок..." , - написав він.

Читайте також: У Нацполіції може з'явитися несподіваний глава: стали відомі подробиці
За його словами, йому не вистачило близько 20 місяців стажу для беззастережного проходження всіх критеріїв конкурсу.
"Я це приймаю, і як офіцер, не хочу ніяких поблажок і припущень. Роботи на обраному мною шляху дуже багато і, я, поруч зі своїми товаришами, буду продовжувати служити Україні!" - зазначив в.о. глави Нацполіції.
Троян висловив надію, що конкурсна комісія обере кращого на посаду глави Нацполіції і побажав своїм товаришам удачі.
Користувачі соцмережі по-різному відреагували на рішення в.о. глави Нацполіції.








Як повідомляв ONLINE.UA, раніше був оприлюднений список із 64 кандидатів, які виявили бажання взяти участь в конкурсі на посаду голови Національної поліції України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?