Конкурс на главу Нацполіції: з'явився ще один цікавий відмовник, опубліковано відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Конкурс на главу Нацполіції: з'явився ще один цікавий відмовник, опубліковано відео

Конкурс на главу Нацполіції: з'явився ще один цікавий відмовник, опубліковано відео

Керівник управління Нацполіції Києва Андрій Крищенко заявив, що відмовляється від подальшої участі в конкурсі на посаду голови Національної поліції України через трагічні події, які відбулися в Княжичах під Києвом.
Про це повідомляє з посиланням на Facebook глави поліції Києва.
"Прийняв рішення зняти свою кандидатуру з конкурсу на посаду Голови Національної поліції. Як патріот своєї професії не можу ставити під сумнів об'єктивність вибору керівника багатотисячного колективу поліції. В першу чергу це пов'язано з трагічними подіями на Київщині", - заявив Крищенко.

Читайте також: Конкурс на пост глави Нацполіції: серед кандидатів є цікаві люди
За його словами, він не може продовжувати участь в конкурсі після перестрілки, яка сталася між поліцейськими в Княжичах, і за яку він несе відповідальність.
Він побажав успіхів своїм колегам в подальших етапах відбору.
Нагадаємо, в ніч на 4 грудня 2016 року в селі Княжичі Броварського району Київської області в результаті перестрілки між співробітниками Державної служби охорони і поліції загинули 5 правоохоронців.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше виконуючий обов'язки голови Національної поліції Вадим Троян заявив, що не братиме участі в конкурсі на посаду глави відомства.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?