Конкурс на посаду глави Нацполіції: серед кандидатів є цікаві люди
Категорія
Політика
Дата публікації

Конкурс на посаду глави Нацполіції: серед кандидатів є цікаві люди

Національна поліція України
Конкурс на посаду глави Нацполіції: серед кандидатів є цікаві люди

Оприлюднено список з 64 кандидатів, які виявили бажання взяти участь в конкурсі на посаду голови Національної поліції України.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Національної поліції України.
Процедура консультативного конкурсу, який стартує 18 січня, передбачає його проведення в п'ять етапів. За результатами п'яти етапів конкурсу комісія шляхом голосування визначає не більше трьох фінальних претендентів. У разі виникнення спірних питань, комісія може запропонувати претендентам пройти додаткову перевірку.
Читайте також: Кожну куховарку в міністри: нардеп збурив соцмережі гучними планами, з'явилося відео
Список фінальних претендентів повинен бути сформований і переданий на розгляд міністру внутрішніх справ не пізніше 15 лютого 2017 року.
Варто відзначити, що в списку конкурсантів є цікаві люди. Зокрема, фігурують керівник управління Нацполіції Києва Андрій Крищенко, в.о. голови Нацполіції Вадим Троян, заступник голови - керівника апарату, заступник голови Нацполіції Костянтин Бушуєв, працівники регіональних управлінь поліції, ряд адвокатів, кілька пенсіонерів і одна домогосподарка.
Повний список кандидатів можна подивитися  тут.
Як повідомляв ONLINE.UA,  народний депутат від фракції БПП Мустафа Найєм може стати новим керівником Національної поліції, змінивши на цій посаді Хатію Деканоїдзе, яка заявила про свою відставку 14 листопада.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?