Конкуруємо зі снігурами: "Нафтогаз" висміяв російську пропаганду
Категорія
Культура
Дата публікації

Конкуруємо зі снігурами: "Нафтогаз" висміяв російську пропаганду

Конкуруємо зі снігурами: "Нафтогаз" висміяв російську пропаганду
Джерело:  online.ua

У Національній акціонерній компанії "Нафтогаз України" посміялися над пропагандистами російських ЗМІ, які намагаються обчислити запаси українського газу і передрікають, що наша країна неминуче замерзне; останнім часом ці повідомлення в Росії стали з'являтися частіше, ніж "новини" про ставлення українців до снігурів.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу компанії.
"Наші сховища допомагають російським новинарям підживлювати свої новини, а не лише печі та котли українських споживачів. Наш зоряний час", — йдеться в заяві НАК на Facebook.
Також "Нафтогаз" виклав у Тwitter іронічне повідомлення про те, що українська компанія "конкурує зі снігурами", натякаючи на попередні російські фейки про те, нібито в Україні школярів вчать захищати патріотично забарвлених жовто-блакитних синиць і знищувати красногрудых снігурів, котрі нібито уособлюють Росію.


Читайте також: Не пийте з каналізації: європейцям на пальцях пояснили політику Путіна





Крім того, українці в соціальних мережах посміялися над тим, що повідомленнями про запаси газу в Україні росЗМІ намагаються зігріти росіян.



Саркастичные повідомлення "Нафтогазу" підтримали своїми жартами користувачі соціальних мереж.






Як повідомляв ОNLINE.UA, раніше  Росія серйозно оконфузилася спробою завербувати західного журналіста для пропагандистських випадів проти України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?