Кононенко просував Пасішника на посаду в Кабмін
Категорія
Політика
Дата публікації

Кононенко просував Пасішника на посаду в Кабмін

Кононенко просував Пасішника на посаду в Кабмін

Депутат Сергій Лещенко опублікував скріншот з Viber зі скандальним листуванням міністра економіки Айвараса Абромавичуса і виконавчого директора "Нафтогазу" Андрія Пасішника. Стало відомо, що на посаду в Кабмін Пасішника просував Кононенко, передає ONLINE.UA з посиланням на Українську правду.
В ході переписки Пасишник повідомляв Абромавічусу, що пропозиція стати заступником міністра йому "надійшла від команди Петра Олексійовича (Порошенка, - Ред.)".

"Мене запросив до себе Кононенко. Сказав, що з прем'єром вони узгодили", - написав Пасішник Абромавічусу.


Лещенко припускає, що необхідність призначити Пасішника в Кабмін була викликана "зайвою самостійністю" керівництва державного "Укргазвидобування".


Ця компанія раніше була одним із головних джерел доходу для впливових депутатів з групи "Воля народу", голосами яких часто користувалася президентська фракція в Раді.


"Главою компанії став непов'язаний з "Волею народу" Олег Прохоренко, а його першим заступником - Олександр Романюк, які почали "чистку" в компанії, що за півроку дозволило заощадити півмільярда тільки на закупівлі. Нові менеджери почали розривати депозит з банком Москаленко-Єремєєва, скасували поставки обладнання за завищеними цінами, а на минулому тижні розірвали договори про спільну діяльність", - розповів Лещенко.


Нагадаємо, Фірсов

заявив

про вихід з БПП через Кононенка.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?