Конор МакГрегор побив літнього чоловіка через віскі: шокуюче відео
Категорія
Події
Дата публікації

Конор МакГрегор побив літнього чоловіка через віскі: шокуюче відео

Конор МакГрегор побив літнього чоловіка через віскі: шокуюче відео
Джерело:  online.ua

Відомий на весь світ боєць змішаних єдиноборств Конор МакГрегор спровокував новий скандал зі своїм ім'ям. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на TMZ.

За інформацією видання, подія зафіксована 6 квітня цього року у приміщенні дублінського бару MarbleArch. З того часу в умовах відсутності відеодоказів інцидент по-різному трактували у ЗМІ.

Наразі відомо, що МакГрегор здійснив напад на літнього чоловіка, коли той відмовився від його віскі.

Ролик продемонстрував, що спортсмен зайшов у бар та вирішив пригостити інших відвідувачів власним віскі Proper Twelve. Один з чоловіків відмовився двічі та отримав за це удар в обличчя з лівої.

Варто зазначити, що МакГрегора швидко вивели двоє інших відвідувачів та не дали йому знову наблизитися до жертви. Розслідуванням події зараз займається поліція Дубліна. Про результати заходів відомостей немає.

Популярність бійця змішаних єдиноборств складається не тільки з чималих досягнень у спорті, а й здібності створити "шоу": чи то на рингу, чи у житті.

Як повідомляв ONLINE.UA, МакГрегора навесні затримали в американській Флориді. Його звинуватили одразу в кількох злочинах: нападі, пограбуванні та хуліганстві.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?