Констанчук розповів, що Муха і Третьяков займаються скупкою голосів
Категорія
Політика
Дата публікації

Констанчук розповів, що Муха і Третьяков займаються скупкою голосів

Констанчук розповів, що Муха і Третьяков займаються скупкою голосів
Джерело:  Багнет

Кандидат в народні депутати України Тарас Констанчук у відеозверненні на своїй сторінці в Facebook показав і розповів те, як його опонент на 218 виборчому окрузі столиці Вікторія Муха "засіває виборців гречкою" за рахунок свого спонсора з сусіднього округу Олександра Третьякова.

"Це два негідника, як би вони не представлялися. Україна не може йти в майбутнє ось таким шляхом. Не можна робити гарне, брудними руками", - сказав Костанчук.

Він також сказав, що точно знає, де роздавали медкомплект пенсіонерам, тобто цинічно підкуповували пенсіонерів і говорили "Голосуй за Муху. Вона тобі допомагає. Голосуй за Третьякова - це він тобі допомагає".

"Ми бачили, як за технічних кандидатів прийшли члени дільничних комісій. Це ж все куплені люди. Для чого це робиться? Так для того, щоб потім фальсифікувати результати виборів", - сказав кандидат у народні депутати Тарас Констанчук.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?