Консульства Польщі в Україні відновили свою роботу після теракту в Луцьку
Категорія
Події
Дата публікації

Консульства Польщі в Україні відновили свою роботу після теракту в Луцьку

Консульства Польщі в Україні відновили свою роботу після теракту в Луцьку
Джерело:  RMF FM

Із сьогоднішнього дня, 4 квітня, всі консульства Польщі в Україні відновили свою роботу після нещодавнього обстрілу приміщення Генконсульства в Луцьку.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на польське радіо RMF FM.
Міністр закордонних справ Польщі Вітольд Ващиковський повідомив, що всі дипломатичні установи отримали захист від Нацгвардії України.
Про відновлення роботи Генерального консульства Польщі у Львові повідомляється також на сайті установи.
«Повідомляємо, що 4 квітня 2017 Генеральне консульство РП у Львові відновлює прийом відвідувачів», - сказано в повідомленні.
Читайте також: Об стріл Генконсульства Польщі: бойовики ЛНР скористалися провокацією
Нагадаємо, в ніч на 29 березня в Луцьку невідомі обстріляли з гранатомета приміщення Генерального консульства Польщі. Після обстрілу польські дипломатичні представництва закрили в ряді інших міст України.
Як повідомляв ONLINE.UA, в Службі безпеки України заявили, що замовником обстрілу Генконсульства Польщі в Луцьку і провокації з "поляками" на трасі у Львівській області є агент російських спецслужб Микола Дульський.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?