Контрнаступ ЗСУ зруйнував брехню Путіна про слабку Україну — академік Української академії наук Віталій Луньов
Категорія
Україна
Дата публікації

Контрнаступ ЗСУ зруйнував брехню Путіна про слабку Україну — академік Української академії наук Віталій Луньов

Контрнаступ ЗСУ зруйнував брехню Путіна про слабку Україну — академік Української академії наук Віталій Луньов
Джерело:  online.ua

Як масштабний та блискавичний контрнаступ ЗСУ розвіяв брехню диктатора Володимира Путіна про слабку Україну та непереможну Росію обговорювали у новому випуску циклу психологічних етерів «Свідомі про несвідоме» доктор психології Василь Мосійчук, академік Української академії наук Віталій Луньов та професор нейропсихології Богдан Ткач.

Джерело:  ютуб-канал online.ua

На переконання доктора психології Василя Мосійчука, у Росії досі залишаються цілі групи нормальних людей, які виступають проти війни в Україні.

Ми ж не можемо сказати, що їх немає. І я думаю, що деякі політичні групи, розуміючи, до чого приведе цей стан психопата Путіна, почали шукати хоч якісь контакти з США, з цивілізованим світом, щоб сказати: «Люди добрі, давайте ми зупинимо це безглуздя», — зазначає Василь Мосійчук.

Неочікуваний та успішний контрнаступ ЗСУ вказує на те, що вікно можливостей для руху у цьому напрямку нарешті відкрилося.

Чому адекватним росіянам потрібно розраховувати на Зеленського

Доктор психологій Мосійчук вважає, що чимало росіян уже усвідомили усю безглуздість та катастрофічність цієї війни, однак не знають, що робити.

Зараз росіяни шукають контакти з США і Європою. Але вони повинні зрозуміти, що найголовніший контакт — це наш головнокомандувач. Ми ж розуміємо, що у нас є головнокомандувач, а у них головнокомандувач – психопат. Путін не може дати людям захист, не може дати все, що наобіцяв. Росіяни, вам не потрібно нікуди звертатися. Вам потрібно звертатися до Зеленського. Він вирішить всі ваші справи, які у вас творяться у Росії, — підкреслив Василь Мосійчук.

Вас може зацікавити: Україна ввімкнула режим "нападай": чому контрнаступ ЗСУ змусив панікувати усю Росію

Після контрнаступу ЗСУ росіяни нарешті зрозуміли, що Путін їм бреше

Події останніх днів справді стали переломним моментом у війні не тільки для українців, але й для росіян.

За словами академіка Української академії наук Віталія Луньова, ЗСУ своїм потужним контрнаступом не тільки зруйнували брехню Путіна про слабку та беззахисну Україну, а й змусили громадян РФ замислитися.

Як відомо, Кремль доволі довго переконував усіх, що на території РФ не буде жодного вибуху, вистрілу.

Якщо й лякали цими вибухами, то йшлося лише про пряме зіткнення з США чи Британією.

Звичайно, ніхто і не підозрював, що це може бути з території держави, яку вони намагалися увесь час знецінити, применшити її значення і роль в історії. Росіяни забули, що міць Радянського Союзу зокрема трималася на Україні і українцях, на наших розробниках. Забули, що на нашій землі і території йшли найкривавіші бої. Росіяни прорахувалися, бо вірили в брехню та ілюзії. Епоха, як починається зараз в головах російських громадян, буде звучати під таким лозунгом: «Значить, нам брехали», — наголошує Віталій Луньов.

Росіяни доволі довго навіть не наважувалися засумніватися в словах Путіна.

А тих, хто намагався логічно оцінювати ситуацію, просто залякували.

Путін — шахрай. Він не просто переконує, що щось правильно. Російський диктатор каже, що можливо тільки так, і залякує, якщо ти в це не віриш. Це найважливіший момент. Ти можеш не чинити так, як він хоче, але він має бути впевнений, що ти боїшся. І на цьому відчутті страху будується упередження паніки по всій країні. І сучасна задача українських ЗМІ та свідомих людей полягає в тому, щоб виходити за кордони цього первертивного кола. Ключовий момент руйнування цього кола полягає в ідеї, яку будуть сповідувати більшість громадян Росії, «Значить нам брехали. А де ж нам ще брехали, в яких сферах?» — пояснює академік Української академії наук Віталій Луньов.

Учасники цього випуску «Свідомі про несвідоме»:

  • Василь Мосійчук, доктор психології, автор наукових робіт, поет.

  • Віталій Луньов, клінічний професор психології та клінічного нейропсихоаналізу, член Американської психологічної асоціації, академік Української академії наук.

  • Богдан Ткач, клінічний професор нейропсихології, доктор психологічних наук з медичної психології, старший дослідник та лікар.

Читайте також: Страх власного страху: як українцям вдалося перемогти головного внутрішнього ворога

«Свідомі про несвідоме» — це цикл психологічних етерів за участі провідних спеціалістів з різних областей, від психології до міжнародної економіки. Учасники етерів беруть до обговорення актуальні проблеми, з якими стикаються українці під час війни.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?