Контррозвідка Британії розкрила, яку війну веде Путін
Категорія
Світ
Дата публікації

Контррозвідка Британії розкрила, яку війну веде Путін

Контррозвідка Британії розкрила, яку війну веде Путін
Джерело:  online.ua

Росія являє собою зростаючу загрозу для стабільності Великобританії і використовує всі сучасні інструменти, які має в розпорядженні, для досягнення своїх цілей, заявив глава глава MI5, контррозвідки Великобританії, Ендрю Паркер.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інтерв'ю Паркера The Guardian.


Паркер підкреслив, що в той час, як більший акцент зроблений на ісламському екстремізмі, зростає небезпека з боку інших країн, найбільш "помітна" з яких Росія.


"РФ використовує весь свій асортимент державних органів і повноважень, щоб підштовхнути свою зовнішню політику до більшої агресії - залучення пропаганди, шпигунства, саботажу і кібератак. Сьогодні Росія діє по всій Європі, в Великобританії в тому числі", - сказав Паркер.


За його словами, в Британії як і раніше знаходиться багато російських офіцерів розвідки. Але замість «холодної», настав час кібервійни, заявив Паркер


Глава МІ5 також заявив, що Росія націлена на отримання секретної інформації, в тому числі військової таємниці, інформації про діяльність промислових підприємств, економічних операцій, зовнішньої і внутрішньої політики.


Як повідомляв ONLINE.UA,  президент РФ Володимир Путін заявив, що російські національні цінності, які мають "тисячолітню історію", набагато краще європейського досвіду, за що його звинуватили в нацизмі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?