Концерт співачки-"кримнашистки" в Києві: з'явилася різка заява
Категорія
Події
Дата публікації

Концерт співачки-"кримнашистки" в Києві: з'явилася різка заява

Концерт співачки-"кримнашистки" в Києві: з'явилася різка заява

Директор палацу "Україна" Роман Недзельський відповів на заклики заборонити концерт російської поп-співачки Наташі Корольової, яка підтримала анексію Криму, запланований на 14 грудня в Києві.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на КП в Украине.
"Мене завжди дивували диванні патріоти, які своїми руками навіть собачої будки не зробили, зате п'ють пиво "Балтика", курять Біломорканал і пишуть "патріотичні" статті проти Наташі Корольової і вказують, кому на концерт не ходити. Нагадаю таким, що Наташа Корольова - киянка, її мама Любов Поривай - громадянка України. І, до речі, саме мати Корольової - організатор концерту, а Палац "Україна" їй в цьому допомагає, оскільки сім'я артистки живе не тут, а в Майамі", - заявив Недзельський.
Він також зазначив, що зйомки фільму "Будиночок на півдні" в Криму за участю Корольової проходили ще до анексії півострова Росією.
"Навіть якби було інакше - є наочний приклад. Днями в Києві відбувся вечір-реквієм пам'яті жертв Бабиного Яру, на якому виступала Тамара Гвердцителі і "Хор Турецького", які кілька разів давали концерти в Криму. І якщо їх пускає прикордонна служба, як їх може не пустити на сцену Палац "Україна"? Біда в тому, що у нас півкраїни регулярно щось і когось засуджує, друга половина хоче карати. Але зараз мова навіть не про те, кого з артистів зробити ізгоєм, а про те, що за концерт кожного співака народ голосує гривнею", - сказав директор палацу "Україна".
За його словами, вже половина квитків на концерт співачки продана.
"Ми вже думаємо про те, щоб організувати другий концерт. Для науки "гарячим головам" нагадаю, що двоє людей вже отримали термін 4 роки після того, як була доведена їх провина під час провокацій на концерті Ані Лорак в 2014 році", - додав Недзельський.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше російська співачка українського походження Наташа Корольова заявила, що хоче виступити на Євробаченні-2017, яке пройде в Україні, але боїться, що не пройде за віком.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?