"Концтабір" на росТБ: дружину чиновника Путіна здивувала реакція мережі
Категорія
Світ
Дата публікації

"Концтабір" на росТБ: дружину чиновника Путіна здивувала реакція мережі

"Концтабір" на росТБ: дружину чиновника Путіна здивувала реакція мережі
Джерело:  online.ua

Фігуристка Тетяна Навка, дружина прес-секретаря президента Росії Володимира Путіна, заявила про своє здивування реакцією ЗМІ на танець в шоу «Льодовиковий період», в якому Навка і її партнер постали в образах в'язнів Освенцима.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на RT.
За словами Навки, після виходу шоу в ефір було багато позитивних відгуків.
«Здивувала така неоднозначна і дивна реакція. Хочеться схилятися до думки, що люди, які пишуть це, не бачили цього фільму ("Життя прекрасне" - Ред.)», - заявила Навка.
Вона також зазначила, що «Льодовиковий період» виходить вже 10 років і в ньому неодноразово порушувалися теми війни.

Читайте також: Провока ційний танець від дружини "голоса" Путіна: в мережі показали страшні фото
«Ми з чистих і хороших спонукань зробили цей номер. На мій погляд, вийшов один із яскравих номерів проекту», - заявила Навка.
Як повідомляв ONLINE.UA, прес-секретар президента РФ Володимира Путіна Дмитро Пєсков прокоментував танець своєї дружини Тетяни Навки в образі в'язня Освенціму. «Я не думаю що це питання, яке якось стосується Кремля. В силу роботи я істотно обмежений у часі на перегляд. Я пишаюся своєю дружиною», - сказав Пєсков.
Відзначимо, танець Тетяни Навки викликав шквал обурення в мережі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?