"Концтабори почнете ставити": пропагандисти Кремля влаштували істерику через Україну
Категорія
Світ
Дата публікації

"Концтабори почнете ставити": пропагандисти Кремля влаштували істерику через Україну

"Концтабори почнете ставити": пропагандисти Кремля влаштували істерику через Україну
Джерело:  online.ua

Головні пропагандисти Кремля влаштували чергову істерику у прямому ефірі через Україну. Так, скандальний журналіст Євген Попов заявив, що перейменування вулиць та декомунізація є першим кроком до перетворення країни на нацистську, передає ONLINE.UA.

Окрім того, одіозний пропагандист почав плекати власні ілюзії про те, що скоро всі українці носитимуть німецьку форму і будуватимуть концтабори. Всі ці заяви пролунали в ефірі програми "60 хвилин", ведучою якої є також скандально відома Ольга Скабєєва.Саме вона неодноразово провокувала українську делегацію в ПАРЄ, розповідала про дефіцит солі в Україні під час воєнного стану та брала інтерв’ю у мертвої студентки коледжу в Керчі.

"Спочатку вулиця, потім – школа, місто, лички СС почнете носити. Далі – концтабори почнете ставити, а потім – воювати. Якщо якась поганка називає іменем поплічника чи офіцера СС вулицю, значить він – ворог",– заявив у програмі Скабєєвої Попов.

Окрім того, із пропагандистами зв’язувалась скандальна матір загиблої "регіоналки" Ірини Бережної, Олена. Вона на догоду російському ЗМІ розповідала про те, що "націоналістів в Україні не багато, але вони заправляють балом".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що скандально відома російська пропагандистка Ольга Скабєєва вкотре не посоромилася вигадати новий фейк про Україну. Цього разу вона в телеефірі заявила, що нібито в Україні через переохолодження масово помирають люди. І відбувається це начебто через відмову від російського газу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?