Кораблі НАТО прийшли до Одеси і покликали українців на борт: опубліковані фото
Категорія
Культура
Дата публікації

Кораблі НАТО прийшли до Одеси і покликали українців на борт: опубліковані фото

Кораблі НАТО прийшли до Одеси і покликали українців на борт: опубліковані фото
Джерело:  vmsu.info

В Одеський морський порт 17 березня прибули бойові кораблі НАТО з Польщі, Іспанії, Німеччини та Туреччини, які запросили всіх бажаючих зайти на борт.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр Військово-морських сил України.
Серед судів, які зайшли в Одеський порт, були кораблі військово-морської протимінної групи НАТО: "Контр-адмірал Ксаверій Черницький" (ВМС Польщі), морські тральщики "Дуеро" (ВМС Іспанії), "Ротвайль" (ВМС Німеччини) і "Аланія "(ВМС Туреччини).
Метою візиту стали заняття з боротьби за живучість кораблів і проведення спортивних змагань між військовими НАТО і українцями.

Читайте також: Укра їна використовуватиме кораблі НАТО: з'явилося відео заяви
Крім того, іноземні моряки заявили, що 18 березня, з 14:00 до 16:00, на кораблі НАТО зможуть зайти всі бажаючі гості та жителі Одеси.
Візит кораблів НАТО триватиме до 20 березня.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в НАТО зробили приємну для України заяву, підкресливши, що Київ може розраховувати на підтримку з боку Північноатлантичного Альянсу.








































































Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?