Корисно слухати, що говорить Порошенко: з'явився несподіваний коментар до вбивства Мотороли
Категорія
Події
Дата публікації

Корисно слухати, що говорить Порошенко: з'явився несподіваний коментар до вбивства Мотороли

Корисно слухати, що говорить Порошенко: з'явився несподіваний коментар до вбивства Мотороли

У зв'язку з  убивством в окупованому Донецьку російського терориста Арсенія Павлова з позивним Моторола, в мережі згадали слова президента Петра Порошенка, який обіцяв, що ватажок банди бойовиків ДНР "Спарта" буде притягнутий до відповідальності за свої злочини.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook блогера Мурлокотана Паштетофф-сосискіна.
"Все, я йду спати... Але перш скажу про, сцуко, вдалого пасажира ліфта. Всі ось ці версії про абхазів, про супер-пупер охорону нори Моториловської, про українську ДРГ яка "забігла і вибігла", про "павуків у банці" (мовляв, свої прибрали) та інший "дим"... (завтра поговоримо, про ці про*ігітільні "історії"). Кожен в праві вірити в те, що йому подобається. Для роздумів... корисно ІНОДІ вслухатися в те, що говорить вголос Верховний Головнокомандувач, сиріч Президент України", - написав він.
Нагадаємо, раніше під час вручення ордена "Золота Зірка" Героя України матерям двох загиблих військових - солдата Ігоря Брановицького і капітана Сергія Колодія, Порошенко заявив, що Моторолі не буде прощення за вбивство українських військових.
"Під час допитів, в порушення всіх міжнародних конвенцій Ігор був особисто застрелений одним з нелюдів-бандитів з позивним Моторола. Не буде прощення. І цей нелюд буде притягнутий до відповідальності. Він відповість за смерть українського героя", - обіцяв глава держави 5 вересня.
У мережі прокоментували слова Порошенко в контексті вбивства бойовика Мотороли.



Як повідомляв ONLINE.UA,  росЗМІ раніше повідомляли, що разом з Моторолою загинув і його охоронець.
Більше  про реакцію на його вбивство читайте тут: Я п'ю до дна за тих, хто в ліфті: соцмережі бурхливо обговорюють, хто вбив Моторолу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?