Користь кожному українцю: Зеленський поділився цікавими новинами
Категорія
Політика
Дата публікації

Користь кожному українцю: Зеленський поділився цікавими новинами

Користь кожному українцю: Зеленський поділився цікавими новинами
Джерело:  online.ua

Президент України Володимир Зеленський вранці у суботу, 15 лютого, зустрівся з директоркою-розпорядницею Міжнародного валютного фонду Крісталіною Георгієвою. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на президентську пресслужбу.

За даними ОПУ, переговори на відповідному рівні стали другими для державного лидера.

"Наша зустріч з Крісталіною Георгієвою була, як завжди, конструктивною. Обговорили останні події та позитивні досягнення в нашій економіці, які принесуть користь кожному українцю. Наш діалог з МВФ змістовний, а стосунки – дружні", - резюмував Зеленський.

Відомо, що президент і директорка-розпорядниця обгвоорили перш за все про комплекс законопроєктів, які стануть ґрунтом для подальшого економічного зростання України. також вони торкнулися судової реформи, формування верховенства права та законопроєкту щодо банків.

Нагадаємо, Зеленський розпочав офіційний візит у Мюнхен заради 56-ї конференції з безпеки у п'ятницю, 14 лютого.

Як повідомляв ONLINE.UA, український лідер запланував низку важливих зустрічей на 15 лютого, другий день конференції. Окрім Георгієвої, він здійснить переговори з генсекретарем НАТО Єнсом Столтенбергом. американськими сенаторами та іншими міжнародними представниками.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?