Користувачів WhatsApp залякує жахливий вірус
Категорія
Технології
Дата публікації

Користувачів WhatsApp залякує жахливий вірус

Користувачів WhatsApp залякує жахливий вірус
Джерело:  online.ua

Користувачі месенджера WhatsApp повідомляють, що в їхній адресній книзі почав з'являтися абонент з ім'ям Momo. Вірус пізно вночі розсилає іншим користувачам повідомлення жахливого змісту, передає ONLINE.UA з посиланням на t13.cl.

Вказано, що на світлинах і відео з'являється моторошна істота, яке виглядає як симбіоз дівчини і ворони. Іноді вірус дзвонить абоненту і показує відео з Момо.

"Експерти розповіли, що Momo - це вірусний бот, який створили залякувати користувачів месенджера WhatsApp і популяризувати персонажа. Скульптуру цієї істоти представили в Японії у 2016 році.

Вірус також записує відеодзвінки і може їх використовувати для шантажу чи з будь-якою іншою метою", - сказано в повідомленні.

Раніше стало відомо, що інтернет-сервіс YouTube атакує небезпечний вірус-шпигун, який призначений для викрадення особистих даних користувачів. Уразливими від поширюваного трояна виявилися усі комп’ютери, що працюють на платформі Windows.

Як повідомляв ONLINE.UA, цей вірус поширюється через посилання, зазначені під відео. Він заманює користувачів в основному корисними додатками і путівниками до комп’ютерних ігор.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?