Королева Єлизавета ІІ виступила з резонансною заявою
Категорія
Світ
Дата публікації

Королева Єлизавета ІІ виступила з резонансною заявою

Королева Єлизавета ІІ виступила з резонансною заявою
Джерело:  online.ua

Її Величність Єлизавета ІІ виступила з довгоочікуваною заявою щодо відокремлення від королівської родини свого онука, принца Гаррі та його дружини Меган Маркл. Варто зазначити, що цьому передувала сімейна нарада у Сандрінгемській резиденції.Що цікаво, "Мегсіт" детально обговорювали упродовж 2,5 години - Маркл із Ванкувера брала участь у розмові в телефонному режимі. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "People".

Окрім того, заяву королеви оприлюднив офіційний сайт. Важливо звернути увагу на те, що в ній жодного разу не вжито слів "принц", "герцог" або "герцогиня", лише один раз подружжя називають "the Sussexes".

"Сьогодні в моїй родині відбулося дуже конструктивне обговорення майбутнього мого онука та його сім'ї. Моя родина та я повністю підтримуємо бажання Гаррі та Меган створити нове життя для себе як молодої сім'ї. Попри те, що ми воліли би, щоби вони залишалися членами королівської родини з повною зайнятістю, ми поважаємо та розуміємо їхнє бажання жити більш незалежним життям, продовжуючи бути дорогою частиною моєї родини", - заявила Єлизавета ІІ.

Окрім того, вказано, що Гаррі та Меган чітко дали зрозуміти, що у своїх нових життях не бажають спиратися на державні кошти. Саме тому матиме місце певний "перехідний період", упродовж якого Гаррі та Меган проводитимуть час у Канаді та Об'єднаному королівстві. І хоча попереду в родини вирішення складних питань, Єлизавета наголосила, що хоче, аби це було здійснено вже найближчими днями.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Меган Маркл в ролі віце-президентки благодійної організації The Queens Commonwealth Trust відвідала відкриття щорічного саміту One Young World в Лондоні —  красуня потрапила в конфузно історію, ще раз порушивши королівський протокол.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?