Королівська сім'я готує унікальний подарунок Меган Маркл на весілля
Категорія
Світ
Дата публікації

Королівська сім'я готує унікальний подарунок Меган Маркл на весілля

Королівська сім'я готує унікальний подарунок Меган Маркл на весілля
Джерело:  Daily Mail

Американська актриса Меган Маркл, яка незабаром стане дружиною принца Гаррі, отримає на весілля унікальний подарунок від королівської сім'ї. У Кенсингтонському палаці готують для неї королівський герб.

Про це повідомляє ONLINE.UА з посиланням на The Daily Mail.

Читайте також: Королівське весілля: принц Гаррі прийняв несподіване рішення на користь Меган Маркл

Джерело зазначає, що традиція цього подарунка бере свій початок ще з часів Середньовіччя. Він вручається главі сім'ї нової герцогині або принцеси. Батько Кейт Міддлтон також був удостоєний подібного герба після її весілля з принцом Вільямом - на ньому були зображені три жолудя, які символізували кількість дітей в сім'ї.

Очікується, що сім'я Меган Маркл також отримає такий безцінний подарунок. Правда, невідомо, кому він буде вручений, так як раніше повідомлялося, що Томас Маркл, батько майбутньої герцогині, може не бути присутнім на церемонії одруження.

Слід зазначити, що крім унікального герба, Меган Маркл отримає на весілля ще цілу низку подарунків. Їй буде присвоєно королівський титул принцеси або герцогині, надані апартаменти в Кенсингтонському палаці, а також громадянство Великої Британії.

Як повідомляв ONLINE.UА, раніше Меган Маркл змінила релігію заради майбутнього чоловіка.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?