Коронавірус COVID-19 дістався Львова - що відомо
Категорія
Україна
Дата публікації

Коронавірус COVID-19 дістався Львова - що відомо

Коронавірус COVID-19 дістався Львова - що відомо
Джерело:  online.ua

Очільник Львова Андрій Садовий заявив, що у місті зареєстрували першого хворого на коронавірусну інфекцію COVID-19. Про це повідомляє ONLINE.UA, посилаючись на публікацію на його сторінці у Facebook.

За словами міського мера, йдеться про українця, який напередодні повернувся з Німеччини.

"Маємо перший підтверджений випадок захворювання на коронавірус COVID-19 у Львові (мешканець Львова, 1950 р.н. 13 березня повернувся з Німеччини)", - зазначив Садовий.

Він пояснив, що дані надав йому особисто головний лікар інфекційної лікарні. Позитивними тестами на COVID-19 у хворого відзначилися до того дві приватні лабораторії, у Львові та Києві.

"Матеріали відправлені в Центр громадського здоров‘я України. Хворого госпіталізують в інфекційній лікарні. Інформація передана правоохоронних органам для подальшого реагування", - підкреслив Садовий.

З урахуванням цієї інформації загалом в Україні виявили 27 хворих на новий коронавірус. З цих випадків три стали летальними.

Як повідомляв ONLINE.UA, очільник Міністерства охорони здоров’я Ілля Ємець  зробив важливе попередження усім громадянам України. Він наголосив, що кількість хворих через коронавірус буде зростати, а також попросив українців дотримуватись карантину і своєчасно звертатися до лікарів, адже, за його словами, найважче ще попереду.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?