Коронавірус підхопив народний депутат - офіційні подробиці
Категорія
Україна
Дата публікації

Коронавірус підхопив народний депутат - офіційні подробиці

Коронавірус підхопив народний депутат - офіційні подробиці
Джерело:  online.ua

Один з народних депутатів Верховної Ради отримав позитивний тест на новий коронавірус COVID-19. Про це повідомляє ONLINE.UA, посилаючись на Міністерство внутрішніх справ та українські медіа.

За офіційними даними, парламентарій — серед 14 хворих у країні, про яких інформували раніше.

"Наразі проводяться всі необхідні дослідження та епідеміологічне розслідування. Йому надається амбулаторне лікування в умовах самоізоляції. Відповідно до рекомендацій Всесвітньої організації охорони здоров’я, хворих з коронавірусною інфекцією при легкому перебігу хвороби можна лікувати амбулаторно. У разі необхідності пацієнта буде госпіталізовано", - зазначили в МВС.

Медики почали працювати з усіма людьми, які контактували з депутатом. Він не відвідував засідання 16 та 17 березня у Раді.

У міністерстві не оголосили ім'я нардепа, однак медіа повідомили про Сергія Шахова. Він входить у склад парламентської групи "Довіра", нещодавно був у північній Італії.

Як повідомляв ONLINE.UA, голова Кабміну Денис Шмигаль невідкладно попросив ректорів і директорів вищих навчальних закладів, де запроваджено карантин, не виселяти студентів з гуртожитків. Його прохання до керівників вишів прозвучало під час засідання уряду 18 березня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?