Коронавірус проник у королівську родину Великої Британії: хто інфікований
Категорія
Світ
Дата публікації

Коронавірус проник у королівську родину Великої Британії: хто інфікований

Коронавірус проник у королівську родину Великої Британії: хто інфікований
Джерело:  online.ua

Принц Чарльз, спадкоємець трону Великої Британії, пройшов тест на новий коронавірус COVID-19, який виявився позитивним. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на BBC.

За наявними даними, 71-річний принц разом з герцогинею Каміллою знаходиться у Шотландії, в одній з королівських резиденцій. Він звернувся до лікарів одразу після появи симптомів, які нагадують коронавірус. Дворянин знаходиться у самоізоляції.

"Принц Уельський має позитивний результат тесту на коронавірус. В нього проявились перші симптоми, але стан його здоров'я стабільний, а упродовж останніх днів принц Чарльз працює з дому… Перевірку на Covid-19 здійснювали в Абердинширі, де все відповідає критеріям, необхідним для тестування", – зазначили у королівській родині.

Результати перевірки герцогині Камілли виявилися негативними. Наразі пара не планує залишати маєток та працює з дому.

Як повідомляв ONLINE.UA, легендарний голлівудський актор Том Генкс та його дружина Ріта Вілсон поділилися приємною новиною — вони, на щастя, одужали після коронавірусу. Подружжя до цього перебувало в австралійському шпиталі та наразі покинуло госпіталь, оскільки почувається набагато краще.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?