Коронавірус проник в уряд: кабмін Польщі пішов на карантин
Категорія
Світ
Дата публікації

Коронавірус проник в уряд: кабмін Польщі пішов на карантин

Коронавірус проник в уряд: кабмін Польщі пішов на карантин
Джерело:  online.ua

Коронавірус COVID-19 дістався польського уряду — усі міністри продовжать роботу в режимі карантину. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на місцеве медіа RMF24.

За офіційними даними, інфекцію виявили в одного з топ-посадовців — Михала Вося, який очолює міністерство навколишнього середовища. Через це вжиті заходи згідно із процедурами, які визначив раніше головний санітарний інспектор країни.

"Вчора ввечері всі міністри, присутні на останньому засіданні уряду, були піддані стандартним обстеженням, яким піддаються всі, хто мав контакт з зараженим", – цитує видання представника уряду Пьотра Мюллера.

Перші відомості про хворобу Вося з'явилися ввечері у понеділок, 16 березня. Його перевели у карантин та провели обстеження після контакту з представником Державного лісівництва, який підхопив COVID-19 напередодні.

"Я почуваюся добре. Дякую медичним працівникам і висловлюю солідарність з усіма хворими", - додав міністр.

Як повідомляв ONLINE.UA, голова Кабінету міністрів Денис Шмигаль в ході позачергового засідання парламенту вирішив зробити важливе попередження усім громадянам України. Він звернув увагу на те, що влада може ухвалити доволі жорсткі рішення заради захисту населення від коронавірусу і до цього українцям потрібно бути готовими. За словами глави уряду, не можна зволікати, адже наразі йдеться про життя та здоров’я мільйонів українців.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?