Коронавірус у Бориса Джонсона - з Лондона прийшли чудові новини
Категорія
Світ
Дата публікації

Коронавірус у Бориса Джонсона - з Лондона прийшли чудові новини

Коронавірус у Бориса Джонсона - з Лондона прийшли чудові новини
Джерело:  online.ua

З Лондона прийшли чудові новини про стан здоров'я британського прем'єра Бориса Джонсона, якого з тяжкою формою коронавіруса лікували в реанімації. Його вже виписали з лікарні, лікування він продовжить вдома і поки не буде повертатися до роботи. Останні новини про стан здоров'я британського прем'єра повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Sky News.

Джерелу уточнили на Даунінг-стріт, що Борис Джонсон виписаний з лікарні святого Томаса в Лондоні після проходження курсу лікування. Але він продовжить лікування і відновлення після коронавіруса в Чекерсі (маєток Джонсона в Бакінгемширі - ред.).

"За порадою медичної бригади прем'єр-міністр не відразу повернеться до роботи. Він хотів би подякувати всім в Сент-Томаса за турботу, яку він отримав", - додав представник Джонсона, який раніше сам заявляв, що зобов'язаний життям співробітникам британської Національної системи охорони здоров'я.

Нагадаємо, Борис Джонсон повідомив, що заразився коронавірусом, ще 27 березня. Його госпіталізували 5 квітня для планового обстеження. На наступний день прем'єр-міністра перевели в палату інтенсивної терапії, так як стан його здоров'я різко погіршився. Тільки через три дні Джонсона перевели з реанімації в звичайну палату.

Поки Борис Джонсон хворіє його обов'язки прем'єр-міністра Великої Британії виконує міністр закордонних справ Домінік Рааб. На Даунінг-стріт вважають, що Джонсону потрібен певний час і близько місяця для відпочинку та повного відновлення після хвороби.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що український лідер Володимир Зеленський звернувся до британського прем'єра Бориса Джонсона після того, як стало відомо, що він захворів на коронавірус. Президент України побажав світовому лідеру якнайшвидшого одужання.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?