Коронавірус у Чернівцях - лікарі завершили перші перевірки
Категорія
Україна
Дата публікації

Коронавірус у Чернівцях - лікарі завершили перші перевірки

Коронавірус у Чернівцях - лікарі завершили перші перевірки
Джерело:  УНН

Новий коронавірус COVID-19 не виявили у шістьох українців, які контактували з інфікованим жителем Чернівців. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "УНН", яке цитує Чернівецьку обласну державну адміністрацію.

За даними місцевої влади, перші перевірені громадяни не хворі, однак їх все одно доглядають лікарі.

"Осіб, які контактували із чернівчанином, у якого діагностували коронавірус, зараз є 6. Окрім його дружини, це четверо прикордонників та митник. Вони здорові, але перебувають під наглядом лікарів", - констатували в ОДА.

Напередодні почали перевірки інших п'ятьох жителів Буковини на COVID-19. Одна з пацієнток, як виявилося має пневмонію.

Виявлення коронавірусу з Уханя у Чернівцях 3 березня стало першим випадком у межах України. Цей чоловік загалом став шостим українцем із новою інфекцією. Він почув погіршення, коли повернувся з Італії, де подорожував із дружиною.

Як повідомляв ONLINE.UA, згідно із заявою головного санітарного лікаря Віктора Ляшка, незабаром в Україні введуть обмеження щодо масових заходів на тлі поширення коронавірусу. Йдеться також про обмеження в школах та інших подібних закладах, де утворюються скупчення людей.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?