Коронавірус уразив головнокомандувача ЗСУ - що про це відомо
Категорія
Україна
Дата публікації

Коронавірус уразив головнокомандувача ЗСУ - що про це відомо

Коронавірус уразив головнокомандувача ЗСУ - що про це відомо

Новий коронавірус COVID-19 уражає не тільки простих людей, його підхоплюють відомі персони та політики найвищого рівня. Інфекцію нещодавно підтвердили у головнокомандувача Збройних сил України Руслана Хомчака. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Українську правду".

Інформацію про хворобу підтвердив полковник Богдан Сеник, начальник управління зі зв'язків з громадськістю ЗСУ.

"Головнокомандувач Збройних сил 2 тижні знаходиться на самоізоляції. На сьогодні стан його здоров’я задовільний", - пояснив він.

Сеник звернув увагу, головнокомандувач самоізолювався одразу після того, як йому продемонстрували позитивний тест на COVID-19. Утім, точно невідомо, коли саме це сталося.

Нагадаємо, випадків коронавірусу станом на 10 вересня налічується вже 145 612, за попередню добу кількість збільшилася на 2 582. Загальна кількість померлих і тих, хто одужав, сягнула вже 3 023 та 65 877 відповідно.

Відомо, що станом на вересень серед хворих вже було чимало українських політиків, зокрема й народних депутатів — лідерка ВО "Батьківщина" Юлія Тимошенко провели два тижні у важкому стані.

Коронавірус COVID-19 не оминув і президента Володимира Зеленського, пацієнткою стала Перша леді Олена Зеленська. Наразі вона поборола хворобу та почувається добре.

Як повідомляв ONLINE.UA, коронавірус, який тероризує всю планету з січня 2020 року, робить винятків між пересічними громадянами, зірками чи політиками. Напередодні госпіталізували почесного патріарха Філарета з відповідним діагнозом.

За оприлюдненими даними, лікарі діагностували у нього станом на суботу, 5 вересня, запалення легенів. Раніше релігійний діяч пояснив пандемію гріхами людства.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?