Коронавірус в Україні: підтвердили нові смерті
Категорія
Україна
Дата публікації

Коронавірус в Україні: підтвердили нові смерті

Коронавірус в Україні: підтвердили нові смерті
Джерело:  online.ua

Внаслідок ураження коронавірусною інфекцією COVID-19 померли двоє українців у Чернівецькій області. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на представництво місцевої ОДА.

Медики боролися за життя хворих чоловіка й жінки протягом кількох днів.

"Жінка (1955 р. н.) потрапила до Хотинської центральної районної лікарні 25 березня. До того три дні лікувалася вдома. 30 березня після обіду їй розпочали неінвазивну вентиляцію легень. Ввечері вона отримала позитивний результат тесту на COVID-19. 31 березня стан недужої різко погіршився, жінка померла", - пояснили в ОДА.

Інший пацієнт — чоловік 1962 року народження — потрапив до Обласної клінічної лікарні 24 березня. Вже 27 березня його направили до реанімації к важкому стані. Ситуація погіршилася 30 числа.

"Чоловік хворів також на цукровий діабет", - додала адміністрація.

Нагадаємо, станом на ранок у вівторок, 31 березня, в Україні виявили 549 випадків COVID-19.

Як повідомляв ONLINE.UA, прем'єр-міністр Денис Шмигаль заявив, що усвідомлює — Україна не може не працювати пів року. Він наголосив, що міністри вже розглядають варіанти можливого послаблення карантину для запуску економіки. На думку посадовця, це залежить перш за все від одного головного фактора.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?