Коронавірус в Україні: заходи безпеки посилюють в Києві
Категорія
Україна
Дата публікації

Коронавірус в Україні: заходи безпеки посилюють в Києві

Коронавірус в Україні: заходи безпеки посилюють в Києві
Джерело:  online.ua

Київська міська державна адміністрація оголосила, що у столиці посилять безпекові заходи задля боротьби проти поширення коронавірусу COVID-19. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційний сайт мерії.

За даними пресслужби, медичні заклади повинні окремо приймати пацієнтів, які мають симптоми ГРВІ, пневмонії. Також окремим повинен бути відбір біологічних матеріалів для аналізу.

Згідно із рішенням комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, лікарні отримають додаткові запаси противірусних препаратів. Серед них будуть медикаменти, що рекомендують для боротьби з COVID-19, а також дезінфекційні засоби, індивідуальний захист.

Разом з тим влада забезпечить посилену дезінфекцію зупинок громадського транспорту, приміщень станцій метро, вагонів поїздів, вестибюлей підземки.

Також дезінфекційний режим посилять на території вокзалів, торговельних об'єктів, культурних установ, ТРЦ, кінотеатрах.

Масові заходи в гуртожитках та навчальних закладах Києва обмежуються до відповідного розпорядження.

Як повідомляв ONLINE.UA, в РНБО України оголосили, що джерелом поширення коронавірусу COVID-19 стала засекречена лабораторія в китайському місті Ухань. Наголошується, що причиною спалаху стали не тварини, яких вживають в їжу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?