Коронавірус впритул наблизився до Трампа - перші подробиці
Категорія
Світ
Дата публікації

Коронавірус впритул наблизився до Трампа - перші подробиці

Коронавірус впритул наблизився до Трампа - перші подробиці
Джерело:  online.ua

Американським журналістам вдалося дізнатися нову шокуючу новину - стало відомо про те, що у радника очільника Білого дому Дональда Трампа з національної безпеки Роберта О'Браєна підтвердили коронавірус. Першим про це повідомило агентство Bloomberg з посиланням на свої анонімні джерела, ознайомлені зі станом здоров’я впливового політика. Окрім того, ці дані також підтвердило авторитетне видання Politiсo з посиланням на чиновника американської адміністрації. Один зі співрозмовників звернув увагу на те, що О'Браєн був відсутній на роботі з кінця минулого тижня. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на американські медіа.

"О'Браєн заразився коронавірусом після сімейної події і самоізолювався вдома, в той самий час продовжуючи працювати у Раді національної безпеки та виконуючи більшу частину своєї роботи по телефону. Співробітники відділу комунікацій Білого дому наразі не прокоментували цю інформацію. О'Браєн став найвищим посадовцем адміністрації Трампа, який підхопив коронавірус. Не відомо, скільки особистих контактів він нещодавно мав з президентом", - йдеться в повідомленні.

Що важливо розуміти, людей з оточення американського лідера регулярно тестують на коронавірус. Варто зазначити, що очільник Білого дому Дональд Трамп вважає носіння захисної маски проявом патріотизму, хоча раніше висміював свого опонента на виборах Джо Байдена за носіння маски. Окрім того, нещодавно президент США поділився з міжнародною спільнотою радісною новиною — він офіційно заявив про те, що в Штатах клінічні випробування двох вакцин від коронавірусу добігають кінця.

Як повідомляв раніше ONLINE.UA, 25 липня офіційно стало відомо, що Дональд Трамп підписав чотири укази з метою знизити ціни на ліки в країні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?