Коро**ва ночі: креативна бабуся зіпсувала афішу Олі Полякової - кумедне відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Коро**ва ночі: креативна бабуся зіпсувала афішу Олі Полякової - кумедне відео

Коро**ва ночі: креативна бабуся зіпсувала афішу Олі Полякової - кумедне відео
Джерело:  online.ua

Креативна бабуся з Чернівців вирішила "додати фарб" до плакату відомої української співачки Олі Полякової, змінивши одне слово на свій манір. Її витівка, яку зафіксували на відео перехожі, встигла зібрати уже понад 500 тисяч переглядів, передає ONLINE.UA.

Кумедний інцидент трапився днями у місті на Буковині. На відеоролику, що з'явився в мережі і який на своїй сторінці в Instagram залишила Оля Полякова, можна побачити, як жінка замальовує чорним маркером букви у словосполученні "Королева ночі". Відтак, концертне оголошення після деяких "правок" мало назву "Корова ночі".

Варто зазначити, що реакція за Олею Поляковою не забарилась. У підписі до відео вона пожартувала: "Впізнали цю переодягнуту артистку?". У коментарях свої думки залишили зірки російського шоу-бізнесу – Філіп Кіркоров і Макс Галкін. Перший зазначив, що обожнює в зірках таку самоіронію, а інший – що цю бабусю потрібно брати в тур з Поляковою. Регіна Тодоренко додала, що вона просто в істериці від побаченого.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно Оля  Полякова вирушила на відпочинок зі своєю 13-річною донькою Марією.  35-річна красуня поділилася з фанатами яскравими фото, на яких вона і Маша позують у купальниках.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?