Косплей на Путіна: Кім Чен Ин схвилював світ новими світлинами
Категорія
Світ
Дата публікації

Косплей на Путіна: Кім Чен Ин схвилював світ новими світлинами

Косплей на Путіна: Кім Чен Ин схвилював світ новими світлинами
Джерело:  online.ua

Лідер КНДР Кім Чен Ин піднявся на священну для корейців гору Пектусан верхом на білому коні "по першому снігу". Варто зазначити, що його супроводжували представники Центрального комітету Трудової партії Кореї, передає ONLINE.UA з посиланням на ЦТАК.

"Це велика подія, що має величезне значення в нашій революційній історії", - прокоментувало світлини інформагентство.

Іноземні ЗМІ нагадують, що Кім Чен Ин піднімається на священну гору, коли планує зробити щось грандіозне, щоб "здивувати світ і просунути Північну Корею вперед".

"Лідер Північної Кореї відвідав гору Пектусан на кордоні КНДР і Китаю. Кім піднявся на вершину гори - найвищу точку Корейського півострова. Її висота становить 2744 метри. Він, сидячи верхи на коні на вершині гори Пекту, з глибокими емоціями згадав шлях важкої боротьби, який він пройшов для великої справи будівництва наймогутнішої країни з вірою і волею", - сказано в повідомленні.

Варто зазначити, що цю гору вважають священною, оскільки, згідно з легендою, близько чотирьох тисяч років тому з неї зійшов батько засновника стародавньої корейської держави.

В мережі на нові світлини Кім Чен Ина відреагували неоднозначно. Чимало користувачів згадали подібні фото з Володимиром Путіним та пожартували, що очільник КНДР вирішив зробити якісний косплей на російського президента.

 Раніше ONLINE.UA повідомляв, як  лідер КНДР їхав в Росію на бронепотязі. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?