Костянтин Меладзе поставив крапку в питанні свого громадянства
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Костянтин Меладзе поставив крапку в питанні свого громадянства

Костянтин Меладзе поставив крапку в питанні свого громадянства
Джерело:  Karabas.com

Український композитор і музичний продюсер Костянтин Меладзе, який також є членом журі національного відбору на міжнародний пісенний конкурс Євробачення-2017, розповів, що має тільки українське громадянство.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Karabas.com.
Відзначимо, що питання про громадянство відомого продюсера хвилює багатьох. Він неодноразово був помічений в Росії і не приховує цього. У ЗМІ ходили чутки, нібито Меладзе змінив громадянство на російське, в зв'язку з чим громадськість була обурена тим, що він є членом журі національного українського відбору на Євробачення.

Читайте також: Меладзе відверто розповів про відносини з Брежнєвою
В інтерв'ю українському виданню Меладзе запевнив, що у нього тільки одне громадянство - українське.
"Я живу в Києві. Ніякого іншого громадянства, крім українського (а до цього, як у всіх тоді, радянського), у мене ніколи не було. Я жив в Миколаєві в 1991 році, Радянський Союз розвалився, я отримав український паспорт. Діти мої теж живуть в Києві. Мама, тато, брат, сестра, племінники, племінниці - в Москві. І таких, як я, в Україні чимало. Народився в Грузії. Пісні мої популярні на всьому просторі колишнього СРСР - популярні ще з тих часів, коли і в страшному сні не могло приснитися те, що відбувається зараз. Ось так і живу", - заявив продюсер.
Нагадаємо, в цю суботу, 25 лютого, Україна дізнається, хто представлятиме нашу країну в міжнародному пісенному конкурсі Євробачення, яке відбудеться з 9 по 13 травня в Києві.
Як повідомляв ONLINE.UA, колишній склад популярної жіночої групи "Віа Гра" - Віра Брежнєва, Альбіна Джанабаєва і Надія Мейхер возз'єдналися на час на творчому вечорі продюсера Костянтина Меладзе в Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?