Ковальов - Уорд: де дивитися онлайн супербій 2016 року
Категорія
Спорт
Дата публікації

Ковальов - Уорд: де дивитися онлайн супербій 2016 року

Ковальов - Уорд: де дивитися онлайн супербій 2016 року
Джерело:  online.ua

Недільного ранку, 20 листопада, в Лас-Вегасі відбудеться головний бій 2016 року. Росіянин Сергій Ковальов захищатиме три чемпіонські титули (WBA, WBO, IBF) в напівважкій вазі в бою з американцем Андре Уордом.
ONLINE.UA проведе онлайн-трансляцію бою Ковальов - Уорд, який почнеться близько 5 ранку.

Читайте: Ковальов - Уорд: прогноз на супербій 19 листопада
Українське ТБ супербій транслювати не буде.
У Росії бій покаже "Первый канал". У США бій буде показаний на каналі HBO по системі PPV (pay-per-view).
Також бій покажуть в прямому ефірі в більш ніж тридцяти країнах світу, в тому числі у Великій Британії, Німеччині, Швеції, Канаді та Новій Зеландії.

Читайте: Марко Хук - Кучер: прогноз на бій 19 листопада
Ковальов і Уорд досі не програвали, здобувши по 30 перемог. У росіянина ще була нічия (у 2011 році проти Грувера Янга). Але якщо 33-річний Ковальов є нокаутером (26 дострокових перемог), то 32-річний Уорд славиться своїм бездоганнім захистом. Американець виграв достроково рівно половину боїв.
Читайте: Букмекери дали прогноз на бій українця Гвоздика проти "Золотого хлопчика"
Нагадаємо, в іншому поєдинку шоу боксу в Лас-Вегасі  українець Олександр Гвоздик битиметься з південноафриканцем Чілемба.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?