Коїться щось дивне: Siri зіпсував промову британського міністра
Категорія
Світ
Дата публікації

Коїться щось дивне: Siri зіпсував промову британського міністра

Коїться щось дивне: Siri зіпсував промову британського міністра
Джерело:  online.ua

Помічник з мобільного телефону Siri зіпсував промову виступаючого в британському парламенті глави Міноборони країни Гевіна Вільямсона. Вказано, що додаток вклинився в доповідь політика про боротьбу з ІДІЛ в Сирії.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Guardian News.

  "...падає на навколишніх територіях", - сказав Вільямсон, озвучуючи статистичні дані по сирійському театру військових дій, як його тут же перебив голос з кишені.

"Я дещо знайшов в інтернеті про те, що "Демократичні сили Сирії підтримують...", - заявив Siri.

Міністр з присутніми посміявся над курйозним моментом, зазначивши з усмішкою, що "коїться щось дивне".

"Прошу вибачення. Нечасто тебе перебиває твій власний телефон", - заявив він під сміх у парламентському залі.

Зазначимо, Siri - персональний помічник в складі операційних систем гаджетів Apple. Програмний клієнт використовує обробку природної мови, щоб відповідати на питання і давати рекомендації, адаптуючись під конкретного користувача.

Як повідомляв ONLINE.UA, користувачі соціальної мережі Facebook, які раніше були внесені до "чорного списку", могли бачити публікації, які були доступні всім, але у них не було доступу до контенту, опублікованого тільки для друзів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?