Краще до нас навіть не приходити - Рада безжалісно розкритикувала команду Кабміну
Категорія
Політика
Дата публікації

Краще до нас навіть не приходити - Рада безжалісно розкритикувала команду Кабміну

Краще до нас навіть не приходити - Рада безжалісно розкритикувала команду Кабміну
Джерело:  online.ua

29 квітня стало відомо, що парламентський комітет з питань фінансів, податкової та митної політики відправив на доопрацювання програму діяльності Кабінету міністрів Дениса Шмигаля. У Раді скаржаться на те, що програма уряду дуже схожа не "реферат". З такою гучною заявою виступив заступник голови профільного комітету нардеп фракції "Голос" Ярослав Железняк, передає ONLINE.UA

"Щойно наш податковий Комітет прийняв рішення направити на доопрацювання реферат (вона же програма...) діяльності уряду! З таким документом краще до нас навіть не приходити", - жорстко заявив Железняк.

Варто зазначити, що засідання комітету відбувається в режимі відеоконференції. За відповідне рішення проголосували 13 народних депутатів, 12 утрималися.

Що важливо розуміти, ще 2 квітня глава уряду Денис Шмигаль повідомив, що Кабінет міністрів затвердив програму діяльності і назвав деякі пріоритети.

"З самого початку діяльності нашого уряду ми виділили системні пріоритети. Безумовно, пандемія коронавірусу внесла серйозні корективи в нашу роботу. Але ми не відмовляємося від запланованих змін і реформ та обов'язково продовжимо їх втілювати, попри COVID-19", - заявив він.

Уряд має на меті забезпечити:

  • Матеріальний добробут українців через побудову ефективної економічної системи країни;

  • Розвиток підприємницької діяльності, створення нових робочих місць, забезпечення рівних можливостей для усіх підприємців;

  • Дотримання високих соціальних стандартів, розвиток освіти, науки, культури та системи державних послуг;

  • Захист територіальної цілісності та суверенітету України і безпечну реінтеграцію тимчасово окупованих територій.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що очільник Верховної Ради Дмитро Разумков виступив з гучною заявою — він зізнався, що не підтримує люстрацію в Україні та пояснив свою позицію.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?