Краще золотого батона: ЗМІ дізналися про цікаву знахідку у соратника Януковича
Категорія
Події
Дата публікації

Краще золотого батона: ЗМІ дізналися про цікаву знахідку у соратника Януковича

Краще золотого батона: ЗМІ дізналися про цікаву знахідку у соратника Януковича
Джерело:  online.ua

Українські правоохоронці в рамках однієї з кримінальних справ, порушених проти колишнього заступника генерального прокурора Рената Кузьміна, провели обшук в його будинку і виявили там золоту лопату.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на « Лівий берег ».
Про золоту лопату виданню розповів один із соратників Кузьміна, який нині осів у Росії.
За його словами, крім цінностей, документів, а також матеріалів, що безпосередньо цікавили слідство, у екс-заступника генпрокурора знайшли цікавий "сувенір".
«Це - золота лопата. Виріб виконаний в розмірах, аналогічних тим, в яких виробляються звичайні городні лопати, однак виготовлено з золота», - повідомив співрозмовник видання.
Читайте також: Екс-заступник генпрокурора Кузьмін підозрюється в скоєнні тяжких злочинів - Шокін
«Якби в цій країні вже не було б золотого батона - не повірила б. Якби не знала співрозмовника багато років - визнала б неадекватним. Зрозуміло, я все перевірила. Так і є. Офіційно органи поки не підтверджують. Але це - офіційно. І факту це не скасовує). Думаю, скоро побачимо фотки). Лопата! Золота лопата! Десь в Ростові ображено заплакав Віктор Федорович, відчувши себе повним терпилою. Лопата однозначно крутіше батона!» - прокоментувала у своєму Facebook головний редактор «Лівого берега» Соня Кошкіна.



Максим Прасолов: Вже можна сміятися.


Nata Tata: Він з неї їв. Однозначно. Або прислугу годував.


Olga Lukashenko: Полум'яний привіт його шанувальникам, які, захлинаючись від захвату, дякують Кузьміну за закриття фабрики Рошен в Липецьку!



Як повідомляв ONLINE.UA, влітку 2016 року суд наклав арешт на майно колишнього заступника генерального прокурора Рената Кузьміна, причетного до затримання нинішнього глави ГПУ Юрія Луценка в 2010 році.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?