Кращі кінопрем'єри, очікувані на цьому тижні
Категорія
Культура
Дата публікації

Кращі кінопрем'єри, очікувані на цьому тижні

Кращі кінопрем'єри, очікувані на цьому тижні
Джерело:  online.ua

Пропонуємо підбірку кращих кінопрем'єр, які з'являться на широких екранах України вже на цьому тижні.
ONLINE.UA підготував для вас список кращих новинок кіно.
Першою в нашому списку кінопрем'єр виявилася драма під назвою "Американська пастораль".
У головних ролях: Юен МакГрегор, Дженніфер Коннеллі, Дакота Фаннінг, Пітер Рігерт, Руперт Еванс, Узо Адуба, Моллі Паркер, Велорі Керрі, Ханна Нордберг, Джулія Сілверман.


Дивитися трейлер "Американська пастораль"
Головний герой фільму Сеймур - працелюбний і успішний підприємець, прекрасний сім'янин, якому дісталася фабрика в спадок від батька. У післявоєнний час країна процвітає, і життя у головного героя складається добре. Але нещасливі часи все ж приходять, і в 60-і роки все, що так старанно створював Сеймур, починає рушитися. Болючий і несподіваний удар Сеймуру наносить його дочка, яка встала на бік політичного терору.

Другим в нашому списку буде фільм з драматичним сюжетом під назвою "Я, Деніел Блейк" від режисера Кена Лоуча.
У головних ролях: Дейв Джонс, Хейлі Сквайрс, Шерон Персі, Бріана Шенн, Ділан Маккірнан, Наталі Енн Джеймісон, Марк Бернс, Колін Кумбс, Харіет Гост, Стівен Холлідей.


Дивитися трейлер "Я, Деніел Блейк"
Це драматична картина, в якій розповідається про нещасну долю Деніела Блейка, овдовілого роботяги, що не має дітей. Проблеми із здоров'ям позбавляють головного героя можливості заробляти собі на життя, і йому доводиться звернутися за допомогою до держави.

Вашій увазі також пропонується чарівна мелодрама під назвою "Моя бабуся Фані Каплан" від режисера Олени Демьяненко.
У головних ролях: Катерина Молчанова, Мирослав Слабошпицкий, Олексій Девотченко, Іван Бровін, Ганна Донченко, Наталія Нікуленко, Владислав Троїцький, Марина Кукліна, Роман Ширман, Ігор Малахов.


Дивитися трейлер "Моя бабуся Фані Каплан"
Дія картини розвертається на тлі революційних подій початку ХХ століття. Вам належить дізнатися про зворушливу історію кохання Фані Каплан. Юна героїня фільму переживає неймовірні почуття до революціонера Гарського. Порив трепетних почуттів закоханості штовхає героїню на відчайдушні вчинки, які ведуть до трагічного фіналу.
 
Завершує наш список приголомшлива сімейна комедія "2+1" від режисера Хьюго Желена.
У ролях: Омар Сі, Клеманс Поезі, Антуан Бертран, Ешлі Уолтерс, Глорія Колстон, Клементін Селарьє, Ганна Коттіс, Ральф фон Блюменталь, Бен Хоумвуд, Аліс Давид.


Дивитися трейлер: "2+1"
Головний герой цієї картини вів безтурботне життя. Але все перекинулося догори дригом, коли одна з колишніх піднесла несподіваний сюрприз, підкинувши йому немовля. Приголомшений раптовою появою дочки в своєму житті головний герой не має наміру ставати батьком і намагається відшукати матір Глорії, щоб повернути крихітку назад.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?